Hvornår har din bolig sidst fået et lys-tjek?

Et lys-tjek er en gennemgang af boligens belysning i dag hvor vi ser på om belysningen kan optimeres hvor det f. eks er en god ide at skifte gamle gløde- eller sparepærer ud med ny LED pærer.vi gennemgår belysningen og vi medbringer en energisparekuffert der er bestykket med gode LED pærer og hvor vi straks kan sammenligne med andre pærer. Ligeledes kan forbruget aflæses, og sammenlignes med nuværende pærer dette er med til at vi med Light-Tech energiberegner kan lave en beregning på besparelsen i kr. og KW. F. eks over en 5 årig periode. Dæmpning af LED belysning kommer ofte på tale, og her finder vi løsningen med egnet lysdæmperfunktion til LED. Der er også den udvendige belysning som ofte er storforbruger af el i vinterhalvåret, eller hvor sparepærerne er urimelig lang tid om at varme op. Her er det en god ide at skifte til LED af en god kvalitet og med 5 års garanti samt en meget lang levetid på 15 til 25 år. Det er ikke bare gå ind i nærmeste butik og købe det der er billigst Fordi korrekt vejledning på stedet ofte betaler sig i længden og så undgår du også fejlkøb. Prisen for et lystjek af boligen er kr. 500,00 inkl. moms og varer ca. 1 time. Så får du et forslag og et tilbud på hvad godt lys kan betyde for dig. Der er mange penge at spare på strømmen for erfaringen viser at der sidder mange uhensigtsmæssige pærer og halogenpærer som kan udskiftes til ny og energirigtige LED pærer. Der kan selvfølgelig også være ting i installationen som bør udføres af en elektriker, her hjælper vore samarbejdspartnere gerne på vej.

Den kørende kuffert kommer på besøg

Skift til LEDpære fra GE og se besparelsen på elregningen med det samme.
Sådan foregår det:

  1. Få et lystjek
  2. Få en Light-Tech Energiberegning
  3. Skift til LED. Omgående levering fra lager.

Din Light-Tech energiberegning viser din besparelse i kr, din strømbesparelsen kw/h og reduktion i CO² udslip.

Når pæren er skiftet er du godt i gang med at spare penge.

TV2 den 18. november ”Pengerådgiverne”. Familien skiftede til kvalitets LED og sparede 800kr på strøm pr. år alene i køkkenet.

Du kan også læse om John & Gitte der fik en Lys-Tjek og en Light-Tech energi beregning og kommer til at sparre over 11.000kr over de kommende 5 år på elregningen

Steen Bolbroe

Belysning Konsulent Steen Bolbroe

Jeg har arbejdet med lys og lysstyring i mange år, på forkant med med udviklingen i indland og udland der i dag er baseret på den nyeste LED teknologi. Jeg er foredragsholder om emnet og deltager i udenlandske udstillinger og konferancer. Gør det rigtige valg, lad os få en aftale:

Telefon:

+45 20 25 75 25

Mail:

sb@light-tech.dk