Belysning med LED

LED er i dag det rigtige valg når vi taler om belysning

Belysningen er en vigtig del i den verden vi lever og bor i. For os er det en selvfølge at vi kan få lys hvor som helst og når som helst. Lyset er blevet en del af vores hverdag.

Lysets hemmeligheder
I forbindelse med udfasningen af glødepæren er det gået stærkt med at udvikle og producere nye former for lys, og i dag har LED førertrøjen indenfor alle områder af belysning det er ikke kun erstatninger for de nok så kendte glødepærer, men også indirekte lys, her påvirkes vi i rummet vi befinder os i, og med et skiftende lys på forskelligt tider af døgnet har vi mulighed for at få lyset nøjagtig som vi ønsker det. Vi kan således påvirke mennesker positivt, for lys har en langt større effekt end vi til daglig tænker over. Med LED har vi åbnet op for ikke kun en mere energirigtig belysning, men mulighederne for nytænkning, hvordan vi indretter os med lys er blevet langt større.


Indretning med lys
Vi indretter os med lys, men nye produkter giver også nye muligheder. LED loftpaneler som kan være 60x60 cm er et lysende panel, der med en tykkelse på 9 mm giver mulighed for et godt loftlys der med ganske få paneler kan fylde rummet med et behageligt grundlys, eksempelvis kontorer, forretninger, kælderlokaler med lav lofthøjde, walk-inn og garderobe, bryggers og værksted, dette er nogle eksempler på nytænkning. En anden form er meterlys, hvor LED strips monteres på aluminiumsprofiler, som eks belysning under overskabe i køkkener lys til hylder i hjemmet eller i butikker hvor det giver mulighed for at præsentere varerne på en ny og bedre måde. En anden fordel er at udvikling af varme er stærkt reduceret i forhold til andre kendte lyskilder, så mindre varme og mere lys det er god energiudnyttelse. Generelt regnes besparelsen ved overgangen til LED i at være omkring 80% i forhold til konventionelle lyskilder

Butikshylder med indlagt meterlys, en elegant og moderne enegiefektiv løsning.  

lys med høj kvalitet, der hvor du skal bruge det, her monteret i Walk-in closet  

Elegant og funktionelet dæmpbart meterlys i bruseniche mellem mellem fiserne

Natuligvis er løsningen vandtæt, og rengøringsvenlig.

Light-Tech er altid tilpaset den enkelte løsninig

Her er profilerne indfræset i et akustikloft.